HATAY / ALTINÖZÜ - Büyükburç Ortaokulu

Büyükburç Ortaokulu

BÜYÜKBURÇ MAH. BÜYÜKBURÇ SK. BÜYÜKBURÇ ORTA OKULU BLOK NO: 110 ALTINÖZÜ / HATAY
Vizyon
Milli Eğitim politikalarını etkili ve verimli biçimde uygulayarak, ulusal ve uluslararası düzeyde gerekli becerilere sahip bireyler yetiştirilmesine ortam ve imkân sağlamak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, ülkesine yararlı, okuyan, , kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
08.30-15.15
Ulaşım
Büyükburç Kooperatifi ile il merkezinden ve ilçe merkezinden her saat ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz mahalle okuludur.
İl Merkezine Uzaklık :25 Km İlçe Merkezine Uzaklık :7 Km
Okulumuz eTwinning okuludur.
Diğer Hususlar
Okulumuz taşıma merkezi okuldur. Ayrıca okulumuz bünyesinde özel eğitim sınıfları mevcuttur. Mahallemizin farklı noktasında okulumuza ait ek binamız mevcut olup özel eğitim sınıfları bu binada eğitim almaktadır.